Näyttävät verhot joka tilaan

Suunnittelu ja toteutus mittatilaustyönä

Onnistuneet verhot eivät hallitse huonetta vaan täydentävät sen sisustusta ja arkkitehtuurisia ratkaisuja. Omien mieltymysten lisäksi kankaan valintaan vaikuttavat verhojen malli ja käyttötarkoitus. Koristeeksi tulevien verhojen kankaalle asetetaan erilaiset vaatimukset kuin päivittäiseen käyttöön tarkoitetuille.

Vuorikangas suojaa verhoa haalistumiselta ja ulkoa tulevalta lialta. Vuoritetut verhot myös näyttävät hyvältä. Makuuhuoneen verhoihin on suositeltavaa ommella joko puolipimentävä tai täysin pimentävä vuori.

Erilaiset rypytysnauhat antavat verhoille ilmettä ja myös auttavat niitä laskeutumaan kauniisti. Purjerenkailla saadaan verhoon rauhalliset, syvät laskokset, jolloin myös tanko pääsee kauniisti esille.

Helppokäyttöiset laskosverhot

Laskosverho on hyvä vaihtoehto silloin, kun halutaan välttää alhaalla roikkuvia kankaita tai jos seinäpintaa sivuilla on hyvin vähän. Laskosverho on myös helppokäyttöinen jokapäiväisessä käytössä.

Laskosverhossa kankaan rakenne ja kuvio pääsevät kauniisti esille. Vuorittaminen estää verhokangasta haalistumasta ja lisää verhon peittävyyttä. Pimentävällä vuorikankaalla varustettu verho korvaa sälekaihtimen. Koristenauhat, kanttaukset ja kehykset sopivat laskosverhoon erinomaisesti.

Jos haluaa vain laskosverhon näköisen, mutta ei alaslaskettavaa verhoa, sen voi toteuttaa ns. valelaskosverhona. Tällöin laskokset ommellaan kiinni ja verho ripustetaan kuten kappa.

Tilaa säästävät paneeliverhot

Paneeliverhot ovat tilaa säästävä vaihtoehto. Isokuvioisilla kankailla saadaan näyttäviä paneeleja ja useilla erivärisillä paneeleilla kauniita kokonaisuuksia. Paneeliverhoista voi myös rakentaa toimivan ja tyylikkään tilanjakajan.

Koristelutarvikkeet

Sisustustekstiilien huoliteltu ja viimeistelty ulkonäkö syntyy erilaisten yksityiskohtien avulla. Tere- ja hapsunauhat, punokset, tupsut, helmet, napit ja kanttaukset tekevät tekstiileistä yksilöllisiä. Niillä sidotaan tuote ja ympäristö yhteen kauniiksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sisustustoiveistasi!

Meiltä saat myös verhotangot ja kiskot paikoilleen asennettuna.

Valikoimaamme kuuluvat

  • Suorat verhot
  • Valoverhot
  • Purjerengasverhot
  • Kapat ja salusiinit
  • Paneeliverhot ja tilanjakajat
  • Laskosverhot

Kaikkia verhomalleja on saatavana myös vuoritettuna.