Kestävät verhotangot joka ikkunaan

Verhotankojen asennukset myös ammattitaidolla

Tanko vai kisko? Toimitamme ja asennamme molempia vaihtoehtoja mittatilaustyönä sekä koteihin että yritystiloihin Helsingin, Porvoon ja Järvenpään seudulla.

Verhojen ripustustavan valintaan vaikuttaa ulkonäön lisäksi erityisesti vaatimus verhojen liikuteltavuudesta. Verhotankoja on saatavana ohuista, noin 1 cm:n paksuisista aina 5 cm:n paksuihin malleihin asti. Kaikkiin malleihin löytyvät yhteensopivat renkaat, useita värejä ja päätyvaihtoehtoja sekä kannattimet yhdelle tai kahdelle tangolle.

Määrämittaan sahattuina tai tavutettuina

Erkkeriasennusta varten useihin malleihin on saatavana kulmaliitokset. Kaikkia malleja toimitetaan määrämittaisina.

Tankojen materiaalit ovat eri tavoin viimeisteltyä rautaa, aitoa messinkiä, terästä, puuta tai läpinäkyvää akryylia. Yhdistelemällä eri materiaaleista valmistettuja osia keskenään saadaan persoonallisia ja näyttäviä ripustuskokonaisuuksia.

Useimpiin tankomalleihin löytyvät myös yhteensopivat seinäpidikkeet verhopannan kiinnittämistä varten.

Verhokiskot omilla mitoilla

Verhokiskovaihtoehtoja on runsaasti. Kaikkia toimitetaan määrämittaisina. Useimmat mallit voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään. Raskaaseen ripustamiseen löytyy tarkoitukseen sopivia tukevia erikoiskiskoja. Monia malleja valmistetaan valkoisen lisäksi myös hopean tai kullan värisinä tai mustina.

Useita kiskomalleja voidaan taivuttaa kulmaan. Pyöreässä verhokiskossa yhdistyvät tangon ulkonäkö ja kiskon toimivuus. Pyöreään kiskoon ripustettua verhoa voidaan liikutella kiskon koko pituudelta. Verhokiskoa voidaan taivuttaa, ja se asennetaan joko seinään tai kattoon.

Paneeliverhojen tai useiden verhojen ripustamiseen samaan ikkunaan soveltuu 2–5-urainen valkoinen tai harmaa paneelikisko, joka kiinnitetään kattoon tai seinään.

Verhotankojen ja -kiskojen asennus

Tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuspalvelun. Laskosverhot asennetaan tarrakiskon avulla joko käsikäyttöisiksi tai helmiketjumekanismilla toimiviksi. Moottorikäyttöiset kiskot toimitetaan valmiiksi koottuina takuutodistuksen kera.

Lue lisää verhotangoista ja kiskoista Anja Pesola Oy:n sivuilta.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sisustustoiveistasi!

Meiltä saat myös mittatilaustyönä valmistetut verhot.